Schedule

crowd-BW.jpeg

Day 1

8:00-9:00AM | Networking Breakfast


9:00AM

WELCOME: Aniyia L. Williams


9:15AM

REWRITE THE PLAYBOOK: Deldelp Medina, Code2040

In this session, Deldelp will give a quick history lesson on venture capital. It's important to understand why it exists, where it started and where it is today. She will then facilitate an untethering from the typical Silicon Valley mindset around raising money through a talk about lenses and how it affects the way we perceive and seize opportunities.

(30 minutes)


9:45AM

LAWS OF THE LAND: Uriridiakoghene (Ulili) Onovakpuri, Kapor Capital

This session will be in Q&A format, and focus on the basics of business structures (corporations, LLCs), how equity works, the value of intellectual property, and essential elements to have in place as a business owner.

(1 hour)


10:45-11:00AM | CoFFEE Break


11:00AM

CASH FLOW POSITIVE FROM DAY 1: Danielle Leslie, Course Alchemy

Danielle will highlight marketing and revenue-focused tactics to get your business off the ground. Learn how you can make content and social media work for you to generate leads and build a community that you can monetize.

(1 hour)


12:00PM

THE SALES GUIDE FOR STARTUPS: Kevin Williams, The Sales Sector

Kevin will guide us through the best practices of researching your leads, managing opportunities, and closing deals. Establishing relationships is key. He'll dig into how you do this and B2B deal structures that will allow you to get money in the door quickly.

(30 mins)


12:30-1:30PM | LUNCH

Lunch will be provided and networking is encouraged.


1:30PM

THE MOST UNDERRATED SECRET TO SUCCESS: Mandela Schumacher-Hodge, Kapor Capital

Learn how to win the minds and hearts of strangers with Mandela. She will discuss the role that authenticity plays in building a great brand and story, and how this is used to build relationships and community.

(30 minutes)


2:00PM

BUILDING APPS WITHOUT CODE: Tara Reed, Apps Without Code

Non-technical entrepreneurs can build software. Thanks to the cutting-edge technology now available, and with the willingness to think outside the box and use existing software in unintended ways, creative founders no longer need a technical cofounder. Anyone with a great idea can build logic-based software, using simple existing tools. Tara Reed will show you how.

(1 hour)


3:00-3:15PM |COFFEE BREAK


3:15PM

DESIGN WITHOUT A BUDGET: Melanie Araujo, Front & Center

When you create a product, you are providing an experience. Designing the right experience is key. This session will help you figure out the best way to design that experience. Melanie will talk about basic principles on making your website or product beautiful, cohesive, and effective.

(30 mins)


3:45PM

ATTRACTING TALENT WHEN YOU'RE BROKE: Yscaira Jimenez, LaborX

Creative ways to source and compensate the talent you need to get things done.

(30 mins)


4:15PM

MANAGE MONEY LIKE A BOSS: Ramona Ortega, My Money My Future

This session will go from A-Z on money management and startup life. How do you know if you're financially ready to take the leap? Can a side hustle pay the bills? Ramona will share ways to to manage your cash with precision, and a look at alternative ways to finance your startup.

(1 hour)


5:15PM

FIRESIDE CHAT featuring Arlan Hamilton, Founder and Managing Partner of Backstage Capital

Accompanied by Aniyia Williams, Tara Reed and Ramona Ortega, a real and open discussion about what it's like on both sides of the table, the struggles of raising investor capital and creating an investment fund. 

(45 mins)


6:00PM

CLOSING THOUGHTS: Aniyia L. Williams


6:15PM | COCKTAIL PARTY

Unwind, make new friends, and have a good time. Drinks and light food will be served.


25388844584_e0635218c4_k.jpg

Day 2

10:00AM-4:00PM

WORKSHOPS

Attendees get one-on-one time with speakers, experts and mentors.

Learn more about our mentors here.